Dutch or English? [NL]

Het lijkt erop dat google mijn site nogal leuk vind, wat betekend dat als je zoekt op flash, as3 drag and drop. Mijn site op de beginpagina verschijnt! Dus kies ik ervoor om de flash posts te gaan vertalen naar engels, inclusief engelse comments in de actionscript code.

In mijn post titels zal ik achter de post gaan zetten of deze in het engels is door [EN] toe te voegen.

For my english speaking visitors; i’m dutch and this is a dutch blog. But for your entertaining i have choosen to translate all flash explanations in english. One done, more to go 🙂 All english posts will have [EN] behind the post title.

2 Replies to “Dutch or English? [NL]”

 1. Michel,

  Ik wil een lange tekst onderbreken met reas more of lees verder.

  De gedachte die ik daarbij heb is dat als je dan op lees verder klikt de rest van de tekst te zien krijgt.

  Hoe kan ik dit doen, want jij hebt dat ook op je site gedaan.

  Ik hoop dat je mij wilt helpen, waarvoor alvast dank!

  Ik heb mijn site met HTML gemaakt.

  Groet

 2. Hoi Theo,
  Ik maak hier gebruik van wordpress, daar kun je dat automatisch laten gebeuren. Als je met html werkt zul je een tweede pagina moeten maken waarop de gehele tekst staat en dan in de eerste pagina een linkje ” read more ” naar die pagina toe.
  Groet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *